Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

D.I.D

D.I.D produceert al mer dan 50 jaar hoogwaardige kettingen en kettingschakels voor motoren, de motorcross en enduro. D.I.D kettingen staan ??bekend om hun zeer goede eigenschappen in termen als duurzaamheid en lage wrijving en ze worden gebruikt door vele fabrieksteams wereldwijd.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is D.I.D?

    Het Amerikaanse D.I.D levert al sinds de oprichting in 1951 kwaliteitskettingen voor de motorfiets- en motorcrossmarkt. D.I.D is gevestigd in Portland, Verenigde Staten en leveren over bijna de hele wereld. D.I.D hecht een groot belang aan het bieden van geweldige klantenservice en zij streven ernaar op de eerste plaats te blijven staan in termen van technologie, ontwerp en ontwikkeling. D.I.D kettingen staan ??bekend om hun zeer goede eigenschappen in termen als duurzaamheid en prestaties. De kettingen hebben een laag gewicht en lage wrijving wat het ideaal is voor de zwaardere omstandigheden. D.I.D streeft er voortdurend naar om hun kettingen te verbeteren om effectief te kunnen reageren op de toenemende eisen van de hedendaagse motorfiets- en crossmotorrijders. Dankzij de hoge ambities en grote prestaties worden de kettingen door vele fabrieksteams wereldwijd gebruikt.