Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

DT-1

DT-1 maakt al meer dan 30 jaar kwaliteitsluchtfilters en is de keuze voor vele profrijders. DT-1's filter is gemaakt van het best gelamineerde dubbellaagsschuim op de markt en zorgt voor een maximale luchtdoorstroming.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is DT-1?

    DT-1 maakt al meer dan 30 jaar luchtfilters en filterbeschermers van een hoge kwaliteit die door zowel amateurs als professionals in de motorsport gebruikt worden. Luchtfilters van DT-1 staan bekend om net iets meer te bieden dan de andere luchtfilters. Zij sluiten goed aan op het filterhuis en hebben een extra laag neopreen dat samen met de luchtfilterolie goed vast komt te zitten. DT-1's filter is gemaakt van het best gelamineerde dubbellaagsschuim op de markt en zorgt voor een maximale luchtdoorstroming. Het schuim zorgt er tevens voor dat het filter strak gemonteerd kan worden. DT-1's filter wordt geleverd als standaard en geolied. Geoliede filters zijn geïmpregneerd met een vuurbestendig biologisch afbreekbare filterolie van de hoogste kwaliteit. Alle DT-1 luchtfilters zijn handgemaakt in België of de VS en worden over de hele wereld geleverd.