Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

HGS

Al sinds 1988 levert HGS hoogwaardige uitlaten voor motorenthousiasten over de hele wereld. HGS is de afgelopen jaren flink groter geworden en is nu één van de meeste bekende fabrikanten van hoogwaardige uitlaten.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is HGS?

    HGS werd opgericht in 1988 door Henri Gorthuis in Nederland. Gorthuis werkte gedurende de jaren 80 als Gran Prix monteur en droomde al lang van het starten van een eigen bedrijf. HGS wordt nu geleid door de 3e generatie Gorthuis. HGS is de afgelopen jaren flink groter geworden en is nu één van de meeste bekende fabrikanten van hoogwaardige uitlaten, geluidsdempers en tuning. HGS uitlaten worden door veel toprijders gebruikt voor het hoge vermogen en het Kawasaki fabrieksteam en het Britse team gebruiken tuning-producten van HGS bij de GPs en de nationale races. Als Nederlandse fabrikant en de vele zandbanen in het land legt HGS een grote nadruk op het laag houden van de temperatuur. HGS streeft er continu naar om producten te vervaardigen met een lange duurzaamheid en maximale prestaties.