Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

JT Racing

JT Racing maakt als sinds de jaren 70 crosskleding voor de elite. Nu maakt JT Racing een comeback investeren zij flink op design, functionaliteit en kwaliteit. Het is tijd voor het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van JT Racing!


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is JT Racing?

    JT Racing werd gestart door John en Rita Gregory in 1970 in San Diego, VS. Het begon allemaal toen het paar Gregory begon met het maken van motorcross-sokken die ze vanuit de kofferbak van hun auto verkochten op de crossbanen. De verkoop van sokken ging beter dan verwacht en al snel moesten ze het bedrijf full-time bemannen. Zij vroegen de beroemde crossrijder Joel Roberts gebruik te maken van JT Racings sokken tegen een betaling van $ 100 en zoveel sokken als hij nodig had. Deze reclame hielp JT Racing en ze werden al snel een begrip in de branche. Al snel werd JT Racings assortiment uitgebreid met truien en het product dat de hele branche revolutioneerde - de motorcrossbroek gemaakt van nylon. Innovatie, design, en samenwerking met de topcrossers over heel de wereld, JT Racing domineerde de markt voor bijna drie decennia en was één van 's werelds top crossbedrijven. In 2001 verkochten John en Rita Gregory JT Racing en werd het bedrijf slapende voor een decennium. Nu maakt JT Racing een comeback investeren zij flink op design, functionaliteit en kwaliteit. Het is tijd voor het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van JT Racing!