Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

Monster Energy

Monster Energy werd gelanceerd in 2002 en één 's werelds meest populaire energiedrankjes. Er zijn er vandaag de dag maar weinig die het logo van Monster niet kennen. Monster staat ook bekend om het sponsoren van grote extreme sports evenementen.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is Monster Energy?

    Monster Energy is een energiedrank dat oorspronkelijk werd gelanceerd door de Hansen Natural Corporation in 2002. Hansen Natural werd in de jaren 30 opgericht door Hubert Hansen en zijn drie zonen en begonnen met het maken en verkopen van frisdrank en sappen. In 1988 werd het bedrijf gekocht door California CoPackers en in 2012 werd de bedrijfsnaam veranderd naar Monster Beverage Corporation. Nu is de Monster Beverage Corporation een marktleider en leverancier van energiedranken waarvan Monster Energy één van 's werelds meest populaire dranken is. Monster houdt zich met de marketing vooral bezig met het sponsoren van de grote evenementen binnen de extreme sporten en hun bekende M-logo wordt dan ook door iedereen snel herkent.