Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

Airoh

Helmen met perfectie

Het italiaanse Airoh is een van de marktleiders op het gebied van helmen voor motorfietsen en cross. De helmen van Airoh garanderen een hoge veiligheid en comfort en een design die uitsteekt van de rest.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is Airoh?

    Het Italiaanse Airoh met als eigenaar Antonio Locatelli altijd heeft altijd gestreefd om helmen te vervaardigen met hoge perfectie. Naast Airohs helmen die van een zeer hoge standaard zijn is er ook veel aandacht voor detail en levendige kleuren. Sinds het bedrijf werd opgericht in 1997 heeft Airoh grote nadruk gelegd op de kwaliteit, veiligheid en comfort, en alleen de beste materialen en de meest geavanceerde technieken worden gebruikt in de productie. Airoh inversteert veel in ervaring, kennis en onderzoek om het beste te garanderen. Alle Airoh-helmen ondergaan strenge testen om het comfort en de veiligheid op de beste manier te garanderen. Het team dat werkt voor Airoh word gekenmerkt door deskundigheid, creativiteit, toewijding en talent. Hierin zit een groot deel van het geheim achter Airohs succes.