Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

Athena

Hoogwaardige onderdelen voor de motor

Het Italiaanse Athena is een vooraanstaande fabrikant van motoronderdelen voor veel verschillende motorsporten waaronder wegmotoren motorcross en sneeuwscooter. Athena werkt samen met een aantal grote merken zoals KTM, Kawasaki, Gas Gas en Honda.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is Athena?

    Athena produceert een breed scala van motoronderdelen voor de meeste takken van motorsport. Pakkingen, cilinders, zuigers, hoofdlagers, luchtfilters, krukassen of keerringen, Athena heeft motoronderdelen voor elk merk en model wereldwijd. Ze zijn er sinds het begin van 1973 in geslaagd om de marktleider in pakkingkits te worden voor diverse motorsporten en ze bieden een van de meest complete series van de wereld aan. Athena heeft zijn succes behaald vanwege hun professionele team en het gebruik van de nieuwste technologie en apparatuur. Athena benadrukt dat zij producten maken op elk mogelijke manier om aan de hoge verwachtingen van de klanten te voldoen. Zij staan garant voor de beste kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid, en ze zijn een bedrijf dat grote nadruk legt op voortdurende innovatie en verbetering.