Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

Five

De handschoenen van Five worden gebruikt door alle motorrijders die de absoluut beste kwaliteit willen hebben. Fives handschoenen worden ontwikkeld met de beste motorrijders in de wereld met de focus op bescherming, comfort, techniek en design.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is Five?

    Five werd opgericht in 2004 en heeft sinds zijn start 100% van zijn tijd en energie toegelegd op het ontwikkelen van een compleet en technisch aangepast aanbod van handschoenen voor de motorsport. Het doel van Five is reeds vanaf het begin zo geweest om nummer één in de wereld te zijn wanneer om de vervaardiging en verkoop van motorhandschoenen gaat. Omdat Five zich alleen op handschoenen concentreert zijn zij zeer gespecialiseerd geraakt in juist dit gebied, dit onderscheidt hun van andere merken die ook andere uitrusting produceren. Fives handschoenen worden ontwikkeld met de beste motorrijders in de wereld in samenwerking met een groep gespecialiseerde ingenieurs en ontwerpers. Samen werken zij met dezelfde focus op bescherming, comfort, techniek en design. Five streeft er altijd naar om handschoenen te leveren die aan de behoefte en verwachtingen van hun klanten voldoen.