Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

Kimpex

Kimpex is één van 's werelds grootste fabrikanten van reserveonderdelen en heeft meer dan 40 jaar ervaring met prijswaardige onderdelen voor sneeuwscooters, motorfietsen en crossmotoren. Kimpex biedt zijn klanten innovatieve producten en een onovertroffen service.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is Kimpex?

    Kimpex is een Canadese fabrikant en leverancier van reserveonderdelen voor sneeuwscooters, motorfietsen, crossmotoren, boten en quads. Zij bieden een breed assortiment van verschillende onderdelen, zoals bijvoorbeeld aandrijfriemen, kabels, smeermiddelen, zuigers en stootdempers. Het hoofdkantoor van Kimpex ligt in Drummondville, Quebec en heeft twee distributiecentrales, meer dan 200 werknemers en meer dan 50000 beschikbare producten. Kimpex heeft tevens een dochterbedrijf in New York (VS) dat continu met de sterk groeiende Amerikaanse markt. Kimpex heeft een goed werkend netwerk van leveranciers, meer dan 5000. Kimpex heeft meer dan 40 jaar ervaring met het distribueren van zeer prestigieuze producten in de branche.