Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

100%

100% passie sinds de vroege jaren ´80

100% startte in de jaren 80 door Drew Lien met een extreem klein budget en eigenlijk ook zonder plan. Nu zien we dat 100% crossbrillen en crosshandschoenen door vele professionele crossrijders gedragen worden, en met recht.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is 100%?

    100% staat voor alles! In het begin van de jaren ´80 begon het 100%-logo uit het niets op te duiken op fabrieksmotoren en rijders. Rijders zoals Bob Hannah, Ricky Johnson, Johny O´Mara, David Bailey en Jeff Ward. De crème de la crème van de atleten! Het is niet de gewoonte dat een logo of spreuk zo sterk genoemd wordt dat Hall of Fame-rijders kiezen om dit merk te dragen zonder agenten of contract. Sommige droegen dit logo hun hele carrière. David Bailey gebruikte dit logo wanneer hij wedstijd reed in Ironman. Ricky Johnson wint offroadwedstrijden op de enige manier die hij kent, door ALLES te geven. Johny O´, Bob Hannah en anderen dragen het logo gedurende heel hun leven om henzelf en anderen aan de vraag te laten herinneren: "Hoeveel ben jij bereid om te geven?" Ongeacht of het om een kampioenschap gaat of om het dagdagelijkse leven, als je geen 100% geeft, zul je er spijt van krijgen.