Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

RK Chain

RK Chain maakt kettingen voor hoge prestaties voor motorfietsen, motorcross en quads. Met een ketting van RK Chain krijgt u één van de beste in de branche. Alle kettingen zijn gemaakt van eersteklasmateriaal voor maximale sterkte, duurzaamheid en prestaties.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is RK Chain ?

    De geschiedenis van het Japanse RK Chains begint in 1932, toen zij onder de naam "The Shiga Factory of Takasago Tekko K.K" begonnen met het vervaardigen van scharnieren. Gedurende de jaren 40 en 50 maakte het bedrijf onderdelen voor een brede doelgroep, alles van fietsen tot vliegtuigen, tot zij in 1953 begonnen met het maken van kettingen voor motorfietsen. Dankzij de grote vraag naar O-ring-ketting gedurende de jaren 80 was RK Chain zeer succesvol en transformeerden zij zich tot een innovatief bedrijf dat meegaat met de ontwikkelingen. Vandaag de dag is RK Chain een sterk merk en staat zij bekend om het produceren van kettingen van eersteklasmateriaal dat een maximale sterkte, duurzaamheid en prestaties biedt. Welbekende merken zoals Honda, Suzuki, Yamaha en Kawasaki zijn enkele van de klanten van RK Chain. RK Chain maakt kettingen die aangepast zijn voor verschillende eisen in de cross- en motorfietsindustrie ongeacht of het voor liefhebbers of profrijders is.